WONEN OP NDSM

Een nieuwe stad verrijst op NDSM. Een district voor stadspioniers. Waar je de kans krijgt om te wonen op de plek waar ooit mammoettankers het IJ inrolden en kunstenaars de vrijheid vonden. Hier is het rafelig, tegendraads en filmisch mooi. 

Je bent hier onderdeel van het stoere, nuchtere en creatieve Noord dat volledig van gedaante aan het veranderen is.

IMAGINE NDSM

Op NDSM komen 2100 nieuwe woningen, waardoor je zelf kunt kiezen wat er bij je past. Van huur tot koop, van type tot prijs — met als gemene deler de unieke ligging. Want niet eerder was het mogelijk om op deze manier in het meest creatieve en rauwe deel van Amsterdam te leven.

Hier doe je straks je boodschappen om de hoek en haal je die geliefde rookworst bij de Hema. Je wordt wakker in jouw nieuwe appartement met waanzinnig uitzicht over de werf en het IJ, drinkt je favoriete koffie in één van de fijne tentjes om de hoek en plakt er een lunchafspraak met uitzicht op het kabbelende water aan vast. Je hoeft niet meer naar de overkant: NDSM heeft alles in zich om niet alleen te wonen maar om te leven. Wonen in een stad in een stad, een community waar nieuwe regels gelden met internationale allure.

WAAROM JIJ HIER WIL WONEN!

— Lofts met extra hoge plafonds
— Veel verschil in de woningtypen
— Appartementen van ca. 58 -115 m2, penthouses van 175 tot 300 m2
— Direct gelegen aan de pontaanlanding
— Aan de zonzijde van het IJ gelegen
— Nieuwe woningen met rauwe uitstraling
— Supermarkt onder je voeten
— Wonen op vrijplaats NDSM
— Amsterdamse binnenstad binnen handbereik
— Cafés, Cultuur hotspots om de hoek

Naar verwachting zullen we eind 2017 starten met de verkoop van de eerste appartementen in Pontkade. Op de hoogte gehouden worden van de start verkoop? Meld je aan!

SCHRIJF JE IN

Klik hier