EEN DISTRICT VOOR STADSPIONIERS

Een nieuwe stad verrijst op NDSM. Een district voor stadspioniers. Waar je de kans krijgt om te wonen op de plek waar ooit mammoettankers het IJ inrolden en kunstenaars de vrijheid vonden. Hier is het rafelig, tegendraads en filmisch mooi.

HET GEVOEL VAN NDSM

Want wonen op NDSM betekent slenteren over de iconische scheepswerf. Naar de openluchtbioscoop op een zomeravond. Opwindende kunst bekijken in een verstopt atelier. Het eten proeven van de culinaire voorhoede. Designmeubelen vinden op een vlooienmarkt. Herinneringen maken op de beste cultuurfestivals. En elke dag iets nieuws ontdekken in het uitzicht over het IJ.

Op NDSM komen 2.100 woningen, waardoor je zelf kunt kiezen wat er bij je past. Van huur tot koop, van type tot prijs. Met als gemene deler de ligging. Want niet eerder was het mogelijk om op deze manier in het creatiefste deel van Amsterdam te leven.

EEN STAD IN EEN STAD

NDSM is een stad in een stad, gevormd door pioniers. Een plek waar scheepswerkers, kunstenaars, mediamakers en jonge ondernemers ieder hun eigen stempel op drukten. Nu is het de tijd voor een nieuwe generatie stadspioniers om een thuis te maken van NDSM, a city beyond imagination.
Ga naar NDSM.NL voor alle gebiedsinformatie.
Ga naar Stadsdistrict voor informatie over wonen op NDSM.

SCHRIJF JE IN

Klik hier