Lofts, appartementen en penthouses

Pontkade

Kies je voor een appartement of loft aan Pontkade, dan ga je voor het echte leven op NDSM. Dit appartementengebouw, met haar voeten bijna in het IJ, ligt in het hart van het district. Deze plek ademt kunst, maakcultuur, vernieuwende horeca en evenementen.

Pontkade krijgt verschillende type woningen; lofts en appartementen variërend van 58 tot en met 115 m² en penthouses van 175 tot 300 m² die in fases in verkoop gaan. Onderverdeeld in de volgende type's; SML, lofts & appartementen en de Ringwoningen en Penthouses in de torens. Elk met hoge plafonds, een eigen balkon en uniek uitzicht. Bijzonder en kenmerkend zijn de woontorens met elk een eigen karakter. De één wit, strak en open. De ander speels en warm. Hier woon je op grootse hoogte met uitzicht rondom. In het binnengebied van Pontkade ligt een besloten binnentuin met twee niveau's. Deze tuin is de ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers.

De bouw van Pontkade is medio februari 2018 van start gegaan en de oplevering staat gepland in de eerste helft van 2020. Achter de schermen gaan wij voorlopig hard door met het zetten van de puntjes op de i, zodat de verkoop medio 2018 gestart kan worden.

Kopen met Woningborg Garantie- en waarborgregeling

Woningborg Garantie


Wat houdt de Woningborg Garantie- en waarborgregeling in?
De Woningborg Garantie- en waarborgregeling beschermt kopers van nieuwe woningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering. Het certificaat wordt uitgegeven door Woningborg N.V. onder de naam Woningborg-certificaat.


Woningborg: geeft meer zekerheid
Voordat een bouwonderneming zich kan inschrijven bij Woningborg, toetst Woningborg de bouwonderneming op financieel gebied, technische vakbekwaamheid en deskundigheid. Bij ieder bouwplan worden de tekeningen en technische omschrijving getoetst aan het Bouwbesluit. Ook wordt de concept (koop-/)aannemingsovereenkomst beoordeeld op een goede balans in de rechtsverhouding tussen koper en bouwonderneming.