Pontkade, samenspel van vijf woongebouwen

OVERZICHT GEBOUWPontkade is een samenspel van vijf woongebouwen met 108 koop- en 144 huurappartementen, verbonden door de bijzondere binnentuin van ruim 3.000 (!) m2. Elk gebouwdeel heeft zijn eigen architectuur en materialen; de gemene deler is het op de werf geïnspireerde rauwe en heldere ontwerp. Pontkade is hierdoor krachtig en gevarieerd, zoals NDSM zelf. Het fijne van dit karaktervolle gebouw is dat je zelf kunt kiezen welke manier van wonen bij je past én dat elk appartement een privé buitenruimte heeft in de vorm van een balkon of dakterras.


PARKEREN, BERGINGEN & FIETSEN


Op de onderste lagen van Pontkade, onder het niveau van de binnentuin, zijn de parkeerplaatsen, bergingen en de collectieve fietsenbergingen te vinden. De parkeergarage is afgesloten met een speedgate en alleen toegankelijk met een persoonlijke smart key. Ook de entree van het gebouw en de toegang tot de individuele bergingen en collectieve fietsenstallingen zijn alleen toegankelijk met deze smart key.


ENTREEHAL

De SML appartementen kennen
twee entrees. De entrees zijn goed beveiligd en alleen met je persoonlijke smart key toegankelijk. In de entreehal bevinden zich de postbussen, de lift en het trappenhuis. Bezoekers kunnen zich buiten onder de luifel
via de intercomverbinding op het bellentableau aankondigen. Via de videofooninstallatie met spreek-/luisterverbinding kun je vanuit je eigen appartement zien wie er beneden voor de deur staat en de deur op afstand openen.