PONTKADE

LAND IN ZICHTEen nieuwe stad verrijst op NDSM. Een nieuw district voor stadspioniers in Amsterdam. Waar je de kans krijgt om te wonen op een plek waar ooit mammoettankers het IJ inrolden en kunstenaars de vrijheid vonden. Hier is het rafelig, tegendraads en filmisch mooi. Met alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

WONEN OP NDSM

Op NDSM komen 1.700 woningen met een stoere en rijke architectuur. Deze bestaan uit koop en huur, waaronder luxe appartementen en penthouses. Deze zullen over de gehele werf te vinden zijn, in alle vormen en maten, prijzen en uitvoeringen. Met 252 koop- en huurwoningen én een spectaculaire binnentuin vormt de architectonische eyecatcher Pontkade binnenkort het hart van het gebied. Gelegen aan de oevers van het IJ zal De Werf de komende jaren steeds meer een gemengd stadsdistrict worden met behoud van de creatieve geest.

DE VERKOOP VAN 96 APPARTEMENTEN IN FASE II IS GESTART.
HOUD DE SITE GOED IN DE GATEN, DE BESCHIKBAARHEID VAN DE APPARTEMENTEN KAN DAGELIJKS VERANDEREN.


SML

GEBOUW PONTKADEPontkade is het meesterwerk van stadsdistrict NDSM, ontworpen door De Architekten CIE uit Amsterdam. Met zijn voeten aan het IJ vormt dit ruige maar tegelijkertijd sophisticated gebouw straks het onmisbare hart van het gebied. Binnen geniet je van het urban loftgevoel; buiten van de besloten binnentuin en het fotowaardige uitzicht over Amsterdam. Met winkels, ateliers, supermarkt en horeca op de begane grond voelt Pontkade als een mini stad in een stad, met alles binnen handbereik.

FASE II, 96 APPARTEMENTEN IN VERKOOP

DE SML APPARTEMENTEN
De SML appartementen zijn heel gevarieerd door de vele verschillende woningtypes waarvan de opper- vlaktes lopen van circa 58 tot ongeveer 146 m2 verdeeld over 8 verdiepingen. Small, Medium en Large is waaruit je kunt kiezen. Alle SML appartementen hebben een privé buitenruimte en verschillen in grootte en positie en alle overwegend met zicht op het IJ. Daarnaast zit de kracht van de SML beleving in het extra hoge plafond van bijna 3 meter.

DE SML PENTHOUSES
Op de 6e t/m 8e verdieping liggen diverse SML penthouses met alle een groot dakterras en filmisch uitzicht over het IJ.
Dit zijn de types A4, X1, U1sp, L1, F2sp en E7.

SML STADSWONINGEN
SML kent ook een aantal 2-laagse appartementen: de SML-stads- woningen aan de Hellingstraat en de MS. van Riemsdijkweg. Deze stadswoningen hebben twee woon-lagen en een uniek uitzicht op de westelijke werf en de naastgelegen binnentuin,
of oostelijke werf en het IJ.

TOREN 1 RINGWONINGEN
De kroon van Pontkade vormen de penthouses op de bovenste verdiepingen van beide torens. Deze zijn voor Amsterdam ongelooflijk ruim, met een oppervlakte van 175 tot 300 m2 en extra hoge plafonds. Wie hier woont heeft elke dag een uniek uitzicht over de skyline van de hoofdstad. Naast de kwaliteiten van de SML appartementen hebben de penthouses veel extra’s.Toren 1 heeft op de 11e en 12e verdieping een verbijzondering in de architectuur. Dit zijn de ringwoningen op de hoeken van Toren 1 van 90 en 100 m2 met een schitterend uitzicht over het IJ, Amsterdam en het westelijk havengebied.

LOCATIE

SCHRIJF JE IN

Klik hier