NDSM AAN HET IJ

Een nieuwe hippe stad verrijst op de voormalige NDSM-werf locatie. Een district voor stadspioniers in het nieuwe Amsterdam. Waar je de kans krijgt om te wonen op een plek waar ooit mammoettankers het IJ inrolden en kunstenaars de vrijheid vonden. Hier is het rafelig, tegendraads en filmisch mooi. Met alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Met twee prachtige jachthavens, diverse scholen, een zorgcluster met een huisarts, tandarts en apotheek, horeca, winkels, supermarkten, kunst, cultuur en vrijetijdsvoorzieningen ontstaat een compleet nieuw leefgebied. De unieke monumentale gebouwen krijgen nieuwe kunst- en cultuurfuncties en worden onderdeel van de nieuwe stad.

Stoere en rijke architectuur

WONEN MET UITZICHT

Voor de nieuwbouw is gekozen voor stoere en rijke architectuur. Luxe koop- en huur stadswoningen, appartementen en penthouses, kantoren en (werk)ateliers. Pontkade vormt vanaf 2020 met 252 koop- en huurappartementen, de penthouses én een spectaculaire binnentuin de architectonische eyecatcher in het hart van het gebied. Gelegen aan de oevers van het IJ wordt de voormalige werf de komende jaren steeds meer een gemengd stadsdistrict met behoud van de creatieve geest.

Bekijk aanbod >>

Comfortabel wonen

APPARTEMENTEN

Hoog, licht en stoer zijn woorden die goed passen bij de SML appartementen. Bij het ontwerp is gekozen voor een plafondhoogte van bijna 3 meter. Wat een beleving! De appartementen hebben een prettige privé buitenruimte, overwegend met zicht op het IJ. Ook de centrale binnentuin en de kade aan het IJ zijn heerlijke plekken buiten en mooie aanvullingen op je eigen terras.

WHAT'S NEW?

Hoogste punt woontorens NDSM Pontkade bereikt
16-10-2019
Nieuwe NDSM krijgt vorm
11-06-2019
De bouw gaat voorspoedig!
22-03-2019

Pontkade ontwikkeling b.v.

Verkoopkantoor:
De Baanderij
NDSM-Kade 5 - 7
3e verdieping IJ-kantine
1033 PG AMSTERDAM
T: 020 - 790 00 50
E: info@wonenopndsm.nl