PONTKADE FASE I

LAND IN ZICHTEen nieuwe stad verrijst op NDSM. Een nieuw district voor stadspioniers in Amsterdam. Waar je de kans krijgt om te wonen op een plek waar ooit mammoettankers het IJ inrolden en kunstenaars de vrijheid vonden. Hier is het rafelig, tegendraads en filmisch mooi. Met alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

WONEN OP NDSM

Op NDSM komen 1.700 woningen met een stoere en rijke architectuur. Deze bestaan uit koop en huur, waaronder luxe appartementen en penthouses. Deze zullen over de gehele werf te vinden zijn, in alle vormen en maten, prijzen en uitvoeringen. Met 252 koop- en huurwoningen én een spectaculaire binnentuin vormt de architectonische eyecatcher Pontkade binnenkort het hart van het gebied. Gelegen aan de oevers van het IJ zal De Werf de komende jaren steeds meer een gemengd stadsdistrict worden met behoud van de creatieve geest.

Pontkade Fase I bestaat uit 23 appartementen, type SML. De verkoop van fase I is reeds gestart. Er is nog 1 appartement beschikbaar.

de appartementen in fase I

GEBOUW PONTKADEPontkade is het meesterwerk van stadsdistrict NDSM, ontworpen door De Architekten CIE uit Amsterdam. Met zijn voeten aan het IJ vormt dit ruige maar tegelijkertijd sophisticated gebouw straks het onmisbare hart van het gebied. Binnen geniet je van het urban loftgevoel; buiten van de besloten binnentuin en het fotowaardige uitzicht over Amsterdam. Met winkels, ateliers, supermarkt en horeca op de begane grond voelt Pontkade als een mini stad in een stad, met alles binnen handbereik.

FASE I, 23 appartementen in verkoop

De SML woningen zijn heel gevarieerd door de vele verschillende woningtypes waarvan de oppervlaktes lopen van circa 58 tot ongeveer 146 m2 verdeeld over 8 verdiepingen. Small, Medium en Large is waaruit je kunt kiezen. Alle woningen hebben een privé buitenruimte en verschillen in grootte en positie en alle overwegend met zicht op het het IJ. De binnentuin is een oase van rust en als je een eigen parkeerplaats nodig hebt dan is deze te koop in de ondergelegen stallingsgarage. SML kent ook een aantal 2-laagse woningen: de SML-stadswoningen aan de MS. van Riemsdijkweg. Deze stadswoningen hebben twee woonlagen en alle een uniek uitzicht op de oostelijke werf, vrij uitzicht op het IJ en een externe berging die vanuit de woning bereikbaar is.

LOCATIE

SCHRIJF JE IN

Klik hier