.

LEVEN OP NDSM

De website Wonen op NDSM heeft een nieuwe look en een nieuwe naam gekregen! Vanaf nu vind je alle informatie over dit gave gebied op LevenopNDSM.nl. De nieuwe website geeft meer gebiedsinformatie en een actueel overzicht van alle nieuwe woningprojecten. Voor alle informatie over de penthouses in Pontkade blijf je op deze website.

PONTKADE

WONEN OP HISTORISCHE HOOGTE

Een nieuwe hippe stad verrijst op de voormalige NDSM-werf locatie. Een district voor stadspioniers in het nieuwe Amsterdam. Waar je de kans krijgt om te wonen op een plek waar ooit mammoettankers het IJ inrolden en kunstenaars de vrijheid vonden. Hier is het rafelig, tegendraads en filmisch mooi. Met alles wat je nodig hebt binnen handbereik.


Met twee prachtige jachthavens, diverse scholen, een zorgcluster met een huisarts, tandarts en apotheek, horeca, winkels, supermarkten, kunst, cultuur en vrijetijdsvoorzieningen ontstaat een compleet nieuw leefgebied. De unieke monumentale gebouwen krijgen nieuwe kunst- en cultuurfuncties en worden onderdeel van de nieuwe stad.

Corona update

STOERE EN RIJKE ARCHITECTUUR

MAGNIFIEK UITZICHT

Voor de nieuwbouw is gekozen voor stoere en rijke architectuur. Luxe koop- en huur stadswoningen, appartementen en penthouses, kantoren en (werk)ateliers. Pontkade vormt vanaf 2020 met 252 koop- en huurappartementen, de penthouses én een spectaculaire binnentuin de architectonische eyecatcher in het hart van het gebied. Gelegen aan de oevers van het IJ wordt de voormalige werf de komende jaren steeds meer een gemengd stadsdistrict met behoud van de creatieve geest.

Bekijk aanbod >>

100% verkocht!

PENTHOUSES

Straks in de wolken met je nieuwe huis! De parels van Pontkade zijn de exclusieve penthouses en sky appartementen in toren 1 en 2 met woonoppervlakten vanaf 175 m2 tot 300 m2. De woningen worden casco opgeleverd. De indeling en afwerking bepaal je helemaal zelf, volledig naar eigen smaak en wensen. De ruimtelijkheid van alle appartementen wordt benadrukt door de spectaculair hoge plafonds en de hoge glazen puien. De penthouses en sky-appartementen worden in oktober opgeleverd.

100% verkocht!

STADSWONING

Pontkade kent ook een aantal 2-laagse appartementen: de Stadswoningen aan de Hellingstraat en de Ms. van Riemsdijkweg. Hoog, licht en stoer zijn woorden die hier goed bij passen. Deze woningen hebben een uniek uitzicht op de westelijke werf en de naastgelegen binnentuin, of op de oostelijke werf en het IJ. Ook de centrale binnentuin en de kade aan het IJ zijn heerlijke plekken buiten en mooie aanvullingen op je eigen terras. Er is nog één stadswoning beschikbaar.

100% verkocht

APPARTEMENT

De appartementen variëren van circa 58 m2 tot ongeveer 146 m2 en zijn verdeeld over 8 verdiepingen. Bij het ontwerp is gekozen voor een plafondhoogte van bijna 3 meter. Wat een beleving! De privé buitenruimtes verschillen daarbij van grootte en positie, maar zijn bijna allemaal met zicht op het IJ. De prachtige extra hoge plafonds van bijna 3 meter zorgen voor een geweldige woonbeleving. Er is nog één appartement beschikbaar.

Pontkade ontwikkeling b.v.

Verkoopkantoor:
De Baanderij
NDSM-Kade 5 - 7
3e verdieping IJ-kantine
1033 PG AMSTERDAM
T: 020 - 790 00 50
E: info@wonenopndsm.nl