MEESTERWERK VAN STADSDISTRICT NDSM

PONTKADE

Pontkade is het meesterwerk van stadsdistrict NDSM, ontworpen door De Architekten CIE uit Amsterdam. Met zijn voeten aan het IJ vormt dit ruige, maar tegelijkertijd sophisticated, gebouw straks het onmisbare hart van het gebied. Binnen geniet je van het urban loftgevoel; buiten van de besloten binnentuin en het fotowaardige uitzicht over Amsterdam. Met winkels, ateliers, supermarkt en horeca op de begane grond voelt Pontkade als een mini stad in een stad, met alles binnen handbereik.DE PENTHOUSES
Voor wie de kunst van het wonen verstaat! De parels van Pontkade zijn de 8 exclusieve penthouses in toren 1 en 2. Op de hoogste verdiepingen geniet je van het ultieme uitzicht over het IJ en de stad. Maak je keuze op basis van het verdiepingsniveau (13e of 14e of 16 t/m 17e verdieping) of van de woonoppervlakten die variëren van 175 m2 tot circa 300 m2. De penthouses worden casco opgeleverd en kunnen geheel naar eigen inzicht en wensen worden afgebouwd. Drie van de penthouses worden opgeleverd met een dubbel terras. Deze variëren van 15 m2 t/m 25 m2. Parkeren is geen probleem. Voor elk penthouse zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.
Coming soon

DE SML APPARTEMENTEN
Nog enkele beschikbaar

Maak een keuze uit de verschillende woningtypes van de SML-appartementen. De woonoppervlaktes variëren van circa 58 m2 tot ongeveer 146 m2 en zijn verdeeld over 8 verdiepingen. Je kunt kiezen uit Small, Medium en Large. Alle SML-appartementen hebben een privé buitenruimte die verschilt in grootte en positie, bijna alle buitenruimten zijn met zicht op het IJ. De kracht van de SML-beleving zit tevens in het extra hoge plafond van bijna 3 meter. 


SML STADSWONINGEN
Nog enkele beschikbaar

SML kent ook een aantal 2-laagse appartementen: de SML-Stadswoningen aan de Hellingstraat en de Ms. van Riemsdijkweg. Deze stadswoningen hebben twee woonlagen en een uniek uitzicht op de westelijke werf en de naastgelegen binnentuin, of oostelijke werf en het IJ. 


TOREN 1 RINGWONINGEN
100% verkocht

DE SML PENTHOUSES
100% Verkocht

Pontkade, samenspel van vijf woongebouwen

OVERZICHT GEBOUW


Pontkade is een samenspel van vijf woongebouwen met 108 koop- en 144 huurappartementen, verbonden door de bijzondere binnentuin van ruim 3.000 (!) m2. Elk gebouw heeft zijn eigen architectuur en materialen; de gemene deler is het op de werf geïnspireerde rauwe en heldere ontwerp. Pontkade is hierdoor krachtig en gevarieerd, zoals NDSM zelf. Het fijne van dit karaktervolle gebouw is dat je zelf kunt kiezen welke manier van wonen bij je past én dat elk appartement een privé́ buitenruimte heeft in de vorm van een balkon of dakterras. 


ENTREEHAL

De SML-appartementen kennen twee entrees. De entrees zijn goed beveiligd en alleen met je persoonlijke smart key toegankelijk. In de entreehal bevinden zich de brievenbussen, de lift en het trappenhuis. Bezoekers kunnen zich overdekt, buiten onder de luifel via de intercomverbinding op het bellentableau aankondigen. Via de videofooninstallatie met spreek-/luisterverbinding kun je vanuit je eigen appartement zien wie er beneden voor de deur staat en de deur op afstand openen. 

PARKEREN, BERGINGEN & FIETSEN

Op de onderste lagen van gebouw Pontkade, onder het niveau van de binnentuin, zijn de parkeerplaatsen, bergingen en de collectieve fietsenbergingen te vinden. De parkeergarage is afgesloten met een speedgate en alleen toegankelijk met een persoonlijke smart key. Ook de entree van het gebouw en de toegang tot de individuele bergingen en collectieve fietsenstallingen zijn alleen toegankelijk met deze persoonlijke smart key. 


24/7 COMFORT, VEILIGHEID EN PRIVACY

Naar het postkantoor rijden voor een gemiste levering is voorgoed verleden tijd. Zelfs een online aankoop retourneren of pakketjes en (aangetekende) post verzenden kan vanaf nu gewoon thuis. Dankzij de virtuele receptie Bringme Box houd je meer tijd over voor wat echt belangrijk is.