SMALL MEDIUM LARGE

SML APPARTEMENTEN

De SML appartementen zijn heel gevarieerd door de vele verschillende woningtypes waarvan de oppervlaktes variëren van circa 58 tot ongeveer 146 m2 verdeeld over 8 verdiepingen. Small, Medium en Large is waaruit je kunt kiezen. Alle SML appartementen hebben een privé buitenruimte en verschillen in grootte en positie en alle overwegend met zicht op het IJ. Daarnaast zit de kracht van de SML beleving in het extra hoge plafond van bijna 3 meter.

KEUKEN EN BADKAMER

COMPLEET EN LUXE


Voor jouw appartement hebben we een complete en luxe keuken uitgezocht. Zo bestaat jouw keuken onder andere uit een composiet werkblad, Siemens inbouwapparatuur en de keuze uit tal van verschillende kleuren frontjes en kleuren werkbladen.

Een badkamer moet helemaal passen bij je identiteit, smaak en leefstijl. Standaard bieden wij je een complete badkamer en toilet aan. De vloer en wanden van de standaard badkamer worden met dezelfde tegels betegeld als de toiletruimte. Het separate toilet met softclosing systeem en de fontein is van het merk Villeroy & Boch. De doucheruimte wordt voorzien van een douchegoot. De douchemengkraan bestaat uit een thermostaatkraan met handdouche van het merk Grohe.