SMALL, MEDIUM, LARGE

SML


De SML woningen zijn heel gevarieerd door de vele verschillende woning- types waarvan de oppervlaktes lopen van circa 58 tot ongeveer 146 m2 verdeeld over 8 verdiepingen. Small, Medium en Large is waaruit je kunt kiezen.

Alle woningen hebben een privé buitenruimte en verschillen in grootte en positie en alle overwegend met zicht op het het IJ. Niet alleen de esthetiek – hoog en licht, stoere architectuur, zicht op het water – maken van Pontkade een gebouw met karakter.

Diverse extra’s dragen bij aan een comfortabele manier van leven. Zo heeft elke woning vloerverwarming in de hele woning, bestaat de mogelijkheid om een inpandige parkeerplaats te kopen, heeft het gebouw glasvezel en zie je via een videofoonverbinding wie er voor de deur staat. Met de enorme binnentuin als een groene en gezonde oase om te ontspannen in het hart van het creatiefste deel van Amsterdam.

SML kent ook een aantal 2-laagse woningen: de SML-stadswoningen aan de MS. van Riemsdijkweg. Deze stadswoningen hebben twee woonlagen en alle een uniek uitzicht op de oostelijke werf, vrij uitzicht op het IJ en een externe berging die vanuit de woning bereikbaar is.

KEUKEN EN BADKAMER

COMPLEET EN LUXUEUS


Voor jouw appartement hebben we een complete en luxe keuken uitgezocht. Zo bestaat jouw keuken onder andere uit een composiet werkblad, inbouwapparatuur en de keuze uit tal van verschillende kleuren frontjes en kleuren werkbladen. Wij zijn benieuwd naar jouw individuele woonwensen. De showroom zal je begeleiden bij het maken van jouw persoonlijke keuze.

Een badkamer moet helemaal passen bij je identiteit, smaak en leefstijl. Standaard bieden wij je een complete badkamer en toilet aan. De vloer en wanden van de standaard badkamer worden met dezelfde tegels betegeld als de toiletruimte. Het separate toilet met softclosing systeem en de fontein is van het merk Villeroy & Boch. De doucheruimte wordt voorzien van een douchegoot. De douchemengkraan bestaat uit een thermostaatkraan met handdouche van het merk Grohe. Een douchescherm met helder glas zorgt dat de rest van de badkamer droog blijft tijdens het douchen. Uiteraard is de keuze van tegels, sanitair en kranen geheel aan jou. Onze specialisten adviseren je graag bij de samenstelling van jouw droombadkamer.