KENMERKEN

Penthouse F4

Dit penthouse met een woonoppervlakte van 300 m2 op de 18e verdieping in toren 1, is met recht bijzonder te noemen. De verdiepingshoogte van dit penthouse is 3,25 meter. Kies je voor vier badkamers, vier, vijf of zelfs zes kamers, een enorme leefkeuken, walk-in closet of fitness in huis? De keuze is aan jou.Deze woning heeft twee dakterrassen en standaard twee privé parkeerplekken. The sky is the limit! Door de casco oplevering is de indeling nog geheel vrij in te vullen. De getoonde indelingssuggestie geeft alvast ideeën ter inspiratie. Hier woon je met magnifiek uitzicht over het IJ en de stad. Groots. Op een inspirerende locatie, precies zoals jij dat wilt.


Met een bezichtiging en rondleiding in dit penthouse van Pontkade toren 1 word je verrast door het uitzicht, de ruimte en de intense mogelijkheden! De verkoopadviseur informeert je graag verder.


• WOONOPPERVLAKTE CIRCA 301 M2

• ETAGE 18 (GEHELE TOPVERDIEPING)

• VERDIEPINGSHOOGTE CIRCA 3,25 METER

• 2 TERRASSEN CIRCA 25,5 / 25 M2

• 2 PARKEERPLAATSEN

• BOUWNUMMER T1-18-b148

Ligging en situatie

.

van casco naar topappartement

PENTHOUSES

De penthouses worden casco opgeleverd. De indeling en afwerking bepaal je helemaal zelf, volledig naar eigen smaak en wensen. De ruimtelijkheid van de woningen wordt benadrukt door de woonoppervlakten van 174 en 300 m2, de plafondhoogtes van 3,25 en 4,30 meter en de enorme raampartijen.Bij het ontwerp kan worden gespeeld met lichtinval, functionaliteit en sfeerbeleving. Ter inspiratie zijn voor ieder appartement indelingssuggesties geschetst. Creëer je eigen penthouse en tover deze om tot een woning met klasse.

PONTKADE ONTWIKKELING BV

Verkoopkantoor:
De Baanderij
NDSM-Kade 5 - 7
3e verdieping IJ-kantine
1033 PG AMSTERDAM
T: 020 - 790 00 50
E: info@wonenopndsm.nl