KENMERKEN

Penthouse P4

Penthouse P4 op de 14e verdieping in toren 2 heeft een woonoppervlakte van 174 m2 en een dakterras van 20 m2. En wat dacht je van de verdiepingshoogte van wel 4,30 meter! Geniet van de Hollandse luchten,

de boten die langsvaren en het spectaculaire uitzicht over het IJ.Deze woning heeft standaard twee privé parkeerplekken. In de technische omschrijving is exact toegelicht hoe de woning wordt opgeleverd. Ben je benieuwd naar het magnifieke uitzicht en op zoek naar inspiratie voor het maken van het ultieme ontwerp?


Met een bezichtiging en rondleiding in dit penthouse van Pontkade toren 2 word je verrast door het uitzicht, de ruimte en de intense mogelijkheden! De verkoopadviseur informeert je graag verder.

• WOONOPPERVLAKTE CIRCA 174 M2

• ETAGE 14

• VERDIEPINGSHOOGTE CIRCA 4,30 METER

• TERRAS CA 20 M2

• 2 PARKEERPLAATSEN

• BOUWNUMMER T2-14-b069

Ligging en situatie

.

van casco naar topappartement

PENTHOUSES

De penthouses worden casco opgeleverd. De indeling en afwerking bepaal je helemaal zelf, volledig naar eigen smaak en wensen. De ruimtelijkheid van de woningen wordt benadrukt door de woonoppervlakten van 174 en 300 m2, de plafondhoogtes van 3,25 en 4,30 meter en de enorme raampartijen.Bij het ontwerp kan worden gespeeld met lichtinval, functionaliteit en sfeerbeleving. Ter inspiratie zijn voor ieder appartement indelingssuggesties geschetst. Creëer je eigen penthouse en tover deze om tot een woning met klasse.


PONTKADE ONTWIKKELING BV

Verkoopkantoor:
De Baanderij
NDSM-Kade 5 - 7
3e verdieping IJ-kantine
1033 PG AMSTERDAM
T: 020 - 790 00 50
E: info@wonenopndsm.nl